2021-07-06 113 瀏覽
INN係YOHO行去大概10分鐘內,位置亦易搵~有得揀坐外面或者入面👍🏻入面既枱枱櫈櫈🪑都具有歐洲元素,彷似去左歐洲食lunch 咁🤣另外,店員既服務十分有善,亦主動問需唔需要碟仔share食物,而且好好傾🤩🥣是日餐湯 蘑菇湯賣相已經被吸引到,飲啖後有濃濃既蘑菇香味,口感比較偏糊狀😋🦀蟹肉🎃南瓜意大利飯依碟真心推介,最上層有蟹籽,再下一層有蟹肉,而risotto入面有蘆筍,意大利米煮得唔會太硬,口感亦粒粒分明,而蟹肉勁足料🤤🐟英式炸魚配薯條🍟炸魚勁大舊😋薯條係粗薯條,分別配沙律醬同茄汁,旁邊亦有沙律菜,可以減油膩感,炸魚外脆內魚肉嫩滑,啖啖魚肉🥰🍹香橙芒果薄荷梳打依杯夏天飲一流😳因爲橙味道清新配埋芒果好夾,甜度亦適中~🍹香蕉朱古力奶昔甜度無想像中咁甜,較重香蕉味,面頭加左啲cream,令賣相度加分~✨總括而言,下次我會再黎,因為味道💯服務💯,重點係食完飯後一啲口渴既感覺都無,唔重味精對我而言值得加分👍🏻

是日餐湯-蘑菇湯

🥣是日餐湯 蘑菇湯
賣相已經被吸引到,飲啖後有濃濃既蘑菇香味,口感比較偏糊狀😋
蟹肉南瓜意大利飯

🦀蟹肉🎃南瓜意大利飯

英式炸魚配薯條

🐟英式炸魚配薯條🍟

香橙芒果薄荷梳打

🍹香橙芒果薄荷梳打
依杯夏天飲一流😳因爲橙味道清新配埋芒果好夾,甜度亦適中~
香蕉朱古力奶昔

🍹香蕉朱古力奶昔