2017-02-24 166 瀏覽
夜晚係旺角食飯 成日都係嗰幾間所以求期揾左一間去食見openrice冇咩人差評 就諗住同條女試下囉最後晚飯2個人食左HKD14x1.員工訓練欠奉原本黎呢間係因為條女會鍾意食日本丼一坐低米見50至60蚊一份 都知會細份啲架啦仲要寫住什錦xx丼 米諗住問個金色頭髮男店員包左咩餸啦 不過得到既回應係張圖有咩就係有咩囉咁(態度正常但內容欠奉) 咁我地見即係魚生一份加少少菜同玉子就叫什錦魚生飯就轉左食咖喱飯同野飲(紅豆冰加10蚊同玫瑰花茶加8蚊)等左一陣野食黎到 但係可以黎錯既原本叫左一份吉列豬蛋包飯同照燒魚蛋包飯 但係黎左一份牛肉蛋包飯同照爆雞蛋包飯成件事係好兒戲咁 仲要吾睇order 紙係咁問我地叫左咩就算2. 2杯飲品 玫瑰花茶吾係餐飲 但係揾糖漿開加少少花瓣落去就算 而杯紅豆冰只係杯糖水黎 冇乜奶之餘又多冰 加埋加左18蚊俾2杯垃圾出黎做咩 做番啲茶餐廳餐飲出黎好過3. 個飯太濕 都叫食得落 不過吾值六七十蚊 仲要計加一添
夜晚係旺角食飯 成日都係嗰幾間

所以求期揾左一間去食