2024-10-15
適合一大班朋友聚會嘅好餐廳🧡地舖餐廳,方便易搵👍用餐時間無時限,餐廳內設有獨立洗手間,玩耐一耐都唔怕😆串燒種類豐富,涵括雞、牛、豬、羊、海鮮、蔬菜餐牌仲好細心幫大家分哂類🫰🏻一目了然,唔洗計黎計去怕是但一款嗌太多😉而且一大班朋友齊齊坐,咩都嗌d總會滿足每個人嘅口味😘雖然點餐到上餐嘅等候時間比較耐但一切都係值得架🫡餐廳會用一大塊餐板排滿你點嘅串燒!場面超震撼🤩🤩🤩以為擺埋一齊d調味就會一式一樣,成晚落黎會食到懷疑人生?!no~no~唔同嘅串燒應該都係分開燒嘅:有唔同嘅調味、而且烹調時間有異,唔會食到有邊樣特別overcooked🫶🏻必試招牌紙鶴雞皮,酥脆咸香,不得了😋牛油果豚肉燒對我黎講係幾新奇嘅配搭,燒完嘅牛油果草青味無咁強烈,甜甜地配搭豚肉卷,唔會喧賓奪主,滋味過平時配搭車厘茄嘅傳統😌燒娃娃菜又係顛覆我嘅認知!菜框雖甜,但菜葉燒完好似酸酸地,試過就算😝燒粟米唔好睇佢無咩色水,但蜂蜜牛油味已經貫穿哂成條粟米,同韓國出嘅蜂蜜牛油零食如出一轍😎招牌無骨白鱔外脆內軟,juicy美味🤤🤤🤤果然名不虛傳🤭講完野食都要講下呢度嘅人😈酒吧嘅員工俾人嘅感覺會粗粗魯魯?但呢度嘅員工個個都溫柔有禮,而且會
地舖餐廳,方便易搵👍
用餐時間無時限,餐廳內設有獨立洗手間,玩耐一耐都唔怕😆
串燒種類豐富,涵括雞、牛、豬、羊、海鮮、蔬菜
餐牌仲好細心幫大家分哂類🫰🏻
一目了然,唔洗計黎計去怕是但一款嗌太多😉
而且一大班朋友齊齊坐,咩都嗌d
總會滿足每個人嘅口味😘
雖然點餐到上餐嘅等候時間比較耐
但一切都係值得架🫡
餐廳會用一大塊餐板排滿你點嘅串燒!
場面超震撼🤩🤩🤩
以為擺埋一齊d調味就會一式一樣,成晚落黎會食到懷疑人生?!
必試招牌紙鶴雞皮,酥脆咸香,不得了😋
招牌無骨白鱔外脆內軟,juicy美味🤤🤤🤤果然名不虛傳🤭
講完野食都要講下呢度嘅人😈酒吧嘅員工俾人嘅感覺會粗粗魯魯?
但呢度嘅員工個個都溫柔有禮,而且會用心推介😘
食串燒咁熱氣梗係要飲番d鬼佬涼茶下下火,但花多眼亂,最好就係有人介紹😆
宜家仲做緊每日唔同啤酒買一送一,岩哂要玩遊戲怒劈嘅朋友😝