2024-07-14
呢排啲天氣真係好熱,最岩就係響室內嘆住冷氣飲啤酒點餐係自助嘅,一入到去店員會俾個QR code你,然後自己上網落order 天氣真係好熱,一嚟到即刻嗌返杯啤酒Orion 沖繩黑啤 $45天氣咁熱,又凍嘢飲即刻覺得個人好爽啤酒嘅味道好香濃,入口順滑,最重要係夠凍!Melted Cheese Twister Fries 芝士扭扭薯條,超濃郁嘅芝士醬,加埋好脆嘅扭扭薯條 ,真係好夾,本身薯條比較乾身,不過加咗芝士醬就完全唔覺得佢乾Classic Burger $80啲餸同平時啲burger其實冇咩分別,不過勝在塊漢煲多juicy!Lava Cheese Burger $135一黎到係有個鐵兜仔裝住啲芝士,一拎起流落去果下真係驚艷咗我,我估唔到原來佢有咁多芝士喺入邊!食嗰時有少少澩攪,不過用刀叉食都ok入面除左漢堡同埋煙肉之外仲有牛油果醬,牛油果醬可以中和返芝士同埋肉嘅油膩,個包真係好大份,食完超級飽!
天氣真係好熱,一嚟到即刻嗌返杯啤酒
Orion 沖繩黑啤 $45
天氣咁熱,又凍嘢飲即刻覺得個人好爽
啤酒嘅味道好香濃,入口順滑,最重要係夠凍!
Melted Cheese Twister Fries
Classic Burger $80
Lava Cheese Burger $135
食嗰時有少少澩攪,不過用刀叉食都ok