我今日同個frd 響mcl睇完戲之後就開始行下jusco同太古城 講真要響太古搵平野食係冇野可能(唔通去食快餐店咩)我地2個行下行下就去左cafe gute 其實之前一直都好想入去呢間食野 因為成日行開果度都見到好多等位 不過之前響openrice度睇食評 見到d人講到唔係好值得食咁就有d卻步啦~...不過我個frd就要我響夢見屋同呢間choose 因為之前去過前者 所以我就走左去試下呢間cafeset dinner有5-6樣(唔係好記得) 價錢大約由$62-78 唔洗加一個set都幾抵食 有1. 餐湯(今日既係露筍忌廉湯---連我唔中意飲湯既人都覺得ok 我個frd就好like啦)2. 餐包 (有3種包choose...意大利軟包 黑麥方包 & 白方包----我同frd都叫左軟包 好好食一食就知係新鮮既包)3.千島醬salad (normal既salad 中意千島醬既人好似我個frd應該會中意)4. 百加尼豬扒飯(呢個係set a---有個三角形飯 好得意 飯質唔錯, 豬扒唔肥有豬味, 不過最正係個蕃茄醬汁 好好味 伴飯食好得)5.雪芳蛋糕配strawberry jam (ok啦 b
講真要響太古搵平野食係冇野可能(唔通去食快餐店咩)

個set都幾抵食 有

5.雪芳蛋糕配strawberry jam (ok啦 basic野)
6. cold coffee (唔錯 濃度剛好)

我同個frd由6點坐到7點半 服務生keep住同我地refill water 唔洗特別叫佢地 又冇趕過我地走雖然食下食下有人響度等位啦~ 個位唔大但係都幾舒服

overall 我覺得幾好食 $62only 響美心食d好少少既都要$30幾40啦 仲要有人serve
2010-07-08
  • 意大利軟包