2006-05-02 7 瀏覽
同家一行六人到黃金海岸渡周末, 點幾鐘去到飯都未食, 十個肚餓. 我們行近室外位時, 已有侍應問我們想坐室內還是室外. 一坐低, 另一位侍應哥哥見我們有小朋友, 就連忙拿了2個cushion等小朋友可以坐高d, 仲對我們說"咁樣坐得仲舒服". 未點食物, 已有2籃熱辣辣的麵包放下. 麵包好有平日自家製的麵粉味, 外面烘得香脆, 塗上牛油, 在鼓聲催促下覺得很好吃. 辣牛肉沙律屬普通. 吃一口媽咪的鱈魚扒, 厚厚的魚肉焗得嫩, 幾得. 我的白菌天使麵, 醬汁清清地, 不會太濃厚, 同天使麵幾夾. 總括來說, 今次招呼未有見到惡劣的態度. 價錢唔貴, 食物也算不錯, 只是上菜速度稍慢.