2022-12-03
泰式燒王🌮📍 九龍城南角道19號地下⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈話說食地道泰國菜🇹🇭, 梗係要去返九龍城啦😂,貪佢夠地道😜。小編發現左呢間泰菜鋪, 雖然係冇裝修,但味道都唔錯既😎,最重點係有我最鐘意既螄蚶🤩。不過呢間鋪頭就只收現金💵,想食既朋友仔,記得帶定錢呀🤭。🌟 白灼螄蚶 $98螄蚶係香港都唔係周圍有得食☹️,有時有機會係潮州鋪又或者泰國鋪都有機會有既,重點係要碰碰運氣🙋🏻♀️。🌟 清炒椰菜苗$98呢個菜真係未食過😂,對於小編泥講,就覺得好特別🤣,係幾好食既🤤。🌟 泰式咖喱炒海鮮➕配印度薄餅 $198呢個炒海鮮🦞, 加埋個印度薄餅簡直一流🤩👍, 好好食, 另外薄餅係可以散叫既, 唔夠飽可以叫多份😹。🌟生蝦 同平時食開既生蝦冇咩分別😂。🌟泰式奶茶🥤🌟 珍多冰 $32整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈⚈
📍 九龍城南角道19號地下
🌟 白灼螄蚶 $98
🌟 清炒椰菜苗$98
🌟 泰式咖喱炒海鮮➕配印度薄餅 $198
🌟生蝦
同平時食開既生蝦冇咩分別😂。
🌟泰式奶茶🥤
🌟 珍多冰 $32