2011-03-19
噚日打算同友人補祝生日, 朋友揀左呢間餐廳, 我又未黎過, 啱晒! 因為我鐘意試新野!我地 4 個人點左, 1 個 pizza, 1 個 pasta, 1 個 salad 同埋 2 個 甜品服務生其實都 OK 既, 不過就唔鐘意佢地做到好似想趕我地走, 其實又冇人等位, 唔洗我地一食完碟野就問我地係唔係收得, 又唔係成台都係碟,都唔知佢地搞咩?Bread - 係 Free 既, 朋友話好好味, 於是 order 左 3 次 refills, 佢地都好爽手咁比我地Caesar - 唔記得影相, 味道 okSpaghetti Carbonara - 餐廳冷氣太凍, 好快已經唔熱, d 味乾晒, 味道打折, 不過意粉口感彈牙, 如果夠熱食就好好味Pizza - 唔記得咩 napoxxxxxx 係一個魚既 pizza, 又係凍左, 好彩個 pizza 都夠趣Torte di mele - 唔太甜, 個底好好味, 好香牛油味, 好似食 cookie 咁 Chocolate Fun - 朱古力雪糕勁朱古力, 好彩都唔算甜到入唔到口, 朱古力漿唔會一切就爆出黎咁, 唔錯!
Caesar - 唔記得影相, 味道 ok