2023-10-13
御老鍋 酒店內的高質台式火鍋今日放假訓晏左,lunch hour又未肚餓,於是就下午茶時間去打邊爐,夜晚又唔洗食咁多,自我感覺幾健康,大家都可以試吓😆環境 🏨今次試左位於尖沙咀金巴利道君怡酒店內嘅火鍋店。由於喺酒店範圍內,大堂,洗手間環境都好乾淨。餐廳入面亦乾淨企理。食物🍲除左環境,御老鍋嘅食物質素亦都無令我哋失望。我哋點左個下午茶優惠套餐,由於想清熱氣嘅關係,我哋叫左芫茜皮蛋豆腐鍋做湯底。飲品我哋就揀左菊花茶同洛神花茶,既滋潤又開胃。叫套餐嘅好處就係唔需要自己揀火鍋料,啱晒我哋呢啲有選擇困難症嘅人🙈雖然係套餐,但配料質素非常高質,尤其想讚:- 手切肥牛: 唔會太肥又重牛味🥩- 海蝦 & 大元貝: 鮮甜好味🦐- 羊肉片: 酥味唔重,好食🍖服務👩🍳👨🍳服務員非常貼心,經常留意我哋需唔需要加湯、濕紙巾等等,服務周到~
環境 🏨
食物🍲
- 手切肥牛: 唔會太肥又重牛味🥩
- 海蝦 & 大元貝: 鮮甜好味🦐
- 羊肉片: 酥味唔重,好食🍖
服務👩🍳👨🍳