餐廳: Dorsett Café
資訊:

2022-12-24 2002 瀏覽
同小朋友嚟staycation ,夜晚廢事周圍走搵食,決定落地下餐廳食,價錢唔算貴。我哋叫咗3個主菜肉醬意粉 $98 大碟抵食埋肚之選,唔會太鹹,調味唔錯照燒雞扒 (包前菜、湯)前菜係泰式辣汁口味,如果有唔辣揀就更好,南瓜湯好味🤤,照燒雞扒絕非茶餐廳級數,扒無雪味,味道唔同一般個d得鹹蒜味,肉質Juicy,老公讚不絕口,好少有。而我叫咗牛扒10oz (包前菜、湯) $198,呢個價錢好抵,所以我對塊牛扒都無乜期望,但求飽肚,結果都煮得好好,個汁嘅調味做得好好,讚。
我哋叫咗3個主菜
肉醬意粉 $98 大碟抵食埋肚之選,唔會太鹹,調味唔錯
照燒雞扒 (包前菜、湯)