2022-06-22
上次疫情嚴重果陣食過佢地嘅雞煲外賣~今次終於可以試下佢地嘅堂食✨佢地嘅款式都幾多有雞煲、火鍋、烤魚揀。佢地嘅套餐大多都係先食頭盤雞煲/烤魚然後再換一鍋打邊爐,一次滿足兩個願望😈。火鍋湯底有香底沙嗲、皮蛋莞茜,又有台式麻辣同養生爐,就連泰式椰子湯底都有😛。店員全程都主動幫忙,上菜又快,值得加分🤎𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟🧊冰鎮凍鮑魚頭盤升級完每人都送一隻冰鎮凍鮑魚,味鮮甜彈牙帶微微酒香,一啲都唔韌。頭盤:🌶酥皮麻辣芝士雞煲🐓 2人份+$58一上枱酥皮就散發住牛油香🧈,店員幫我地𠝹開漲卜卜嘅酥皮再撈埋雞煲汁食😝。打開見到香料滿滿略帶拉芝嘅雞件,有好香嘅椒麻味,食落好過癮🦘。精選牛肉吃到飽$298🐮牛肉有牛下肩、牛板腱、牛胸爽、金錢展同雪花肥牛,有肥有瘦,個人鍾意牛板腱嘅鮮甜多汁。試晒咁多款可以根據喜好掃QR code 再嗌!🥥椰青香茅青檸湯濃郁香茅味嘅椰青湯,味道自然,好似泰式椰子雞湯咁酸酸地夠哂開胃,好似食幾多牛都唔膩咁。推薦依個湯✨✨🥬自助區自助區主要提供蔬菜類同丸類🤎🍦自助甜品區甜品主打台式甜品😈有豆腐花、仙草、芋圓等各款配料任我地揀。想食凍冰冰嘅仲有雪糕櫃比大家揀🍦!
店員全程都主動幫忙,上菜又快,值得加分🤎
𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟
🧊冰鎮凍鮑魚