2024-07-09
之前已經帶過阿女去紙飛機餐廳🛩️今次帶埋公公 婆婆去玩+食啦~我地揀左黃昏時段去 超正冇乜人🤩包場🤣阿女一入到去已經衝左去玩 真係麻雀雖小 五臟俱全有廚房區、滑梯波波池區、角色扮演區、彈彈床區而且採光度好足,影相打卡好靚✨係親子餐廳嚟講食物真係好高質 出餐又快仲要係熱辣辣🥘份量都幾多!!Menu都幾多選擇㗎☺️仲有兒童餐揀除左有主菜仲有每季新菜 今次嗌埋酸菜魚🐟酸菜魚🐟評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好惹味!!!份量好大 性價比好高👍🏻仲有啲粉條 萵筍係鋪係底好好食😋魚肉質地好嫩滑,聞到都流曬口水,食落真係好惹味~啫啫菌香雞煲🐥評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️熱辣辣嘅啫啫雞煲,火喉十足,洋蔥🧅薑蔥一齊熱嘅時候真係有發出啫啫聲🎵配料亦都令到整個雞煲更入味雞軟骨椒鹽脆豆腐評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好好味嘅椒鹽脆豆腐!勁惹味啊🤤上次食過一試難忘今次再嗌,真係做到外脆內軟,雞軟骨都炸得好脆卜卜上湯鮮茄有機豆苗評分:⭐️⭐️⭐️⭐️呢個比較普通🙈原本係嗌比阿女食,豆苗跟木重草青味,所以阿女睇唔上眼🤣
今次帶埋公公 婆婆去玩+食啦~
我地揀左黃昏時段去 超正冇乜人🤩包場🤣
阿女一入到去已經衝左去玩 真係麻雀雖小 五臟俱全
有廚房區、滑梯波波池區、角色扮演區、彈彈床區
而且採光度好足,影相打卡好靚✨
係親子餐廳嚟講食物真係好高質 出餐又快
仲要係熱辣辣🥘份量都幾多!!
Menu都幾多選擇㗎☺️仲有兒童餐揀
除左有主菜仲有每季新菜 今次嗌埋酸菜魚🐟