2021-11-09 63 瀏覽
前排放工約埋幾個同事去咗附近嘅如心廣場食餐晚飯之前食過將軍澳店覺得唔錯值得推薦所以最後揀咗呢間Homestyle Meatballs兩位用晚市套餐嘅頭盤可以四揀二;四粒香辣蕃茄醬燜肉丸口感濕潤得嚟又唔鬆散配埋香辣番茄醬微辛刺激夠晒惹味Baked Stuffed Portobello Mushroom芝士焗釀大啡菇配香草蕃茄汁採用肉厚多汁而且菌香濃郁嘅大啡菇加埋大量芝士拉絲超級邪惡建議配搭香草蕃茄汁可以減輕膩滯感Capellini with Smoked Salmon煙三文魚蘆筍刁草忌廉汁天使麵落咗勁多煙三文魚食落油潤鹹香經典配搭刁草忌廉汁奶香順滑幾正Conchiglie with Wagyu Beef Ribs額外單點咗碟紅酒燴和牛肋肉配蜆殼粉;和牛肋肉肉質軟嫩落埋紅酒燴煮肉味更加香濃Carbonara Pizza九吋披薩有齊意大利風乾火腿、薯仔片、水牛芝士、巴馬臣芝士、流心溫泉蛋同忌廉芝士醬等多款配料加上餅底薄脆批邊鬆軟算係唔錯
前排放工約埋幾個同事去咗附近嘅如心廣場食餐晚飯

之前食過將軍澳店覺得唔錯值得推薦所以最後揀咗呢間