2020-11-12
!記得要book位!想踩一踩個環境先 個場有啲迫同d枱都有d細 搞唔掂 兩個人叫3個餸都擺唔落咁濟 想相機食先都有難道。。。 場入面有霓虹燈牌做背景 都幾靚嘅唔錯 但同女神一樣 只可遠觀而不可行近褻玩 因為佢附近都幾多枱下 除非本身你張枱附近 如果唔係行過去都三小難野食1.蜜糖薯仔和牛粒 同大排檔唔同風味 蜜糖同薯仔好夾 薯仔外皮冇好脆 和牛同蜜糖唔係好夾 但牛黎講 攞滾水淥都好食😂野食2. 唔知咩蜆煲 可以配飯同蒜蓉包同意粉 其一 我地食左蒜蓉包 勁脆勁香 不得了蜆黎講好大隻 不過好似係沙灘食緊咁 可能我黑仔 最尾嗰汁送飯同送意粉都超正 唔夠飽可以配飯意粉野食3.泰式串燒拼盤 um...中規中矩 但唔貴 可以試下嘅想講佢個吧同d cocktail seems 唔錯 幾靚 好唔好飲就冇試過😂有一次經過平日 想試埋個豬手同飲酒嘅時候 冇位🤦🏻♂️ 冇book嘅 佢入面係唔滿加有幾張空枱 佢都話冇lu 所以大家book位先黎!