2017-08-26
終於有志同道合既泰拳fans 朋友同我黎食!裝修特別,放左好多拳王們用過的物品作裝飾,又有打拳電視睇,最正係張拳椅!黎之前朋友同我講份量好少,結果我四個人叫左好多野食,碟碟都係拳王份量.......太大碟食唔晒!小食蝦片 - 香新味重,蝦味又濃醇!大家爭住食!炭燒豬頸肉$68 - 豬頸肉油脂平均,燒到外脆內軟軟的,配上醬汁,帶點點咸味,味道剛好!紅咖哩雞$108 - 外貌普通,內含確很出眾!超香椰汁味的紅咖哩,配上蕃茄仔、小粟米、豆豆、木耳等配料,再加上滑一滑的雞塊!真係好味到不要不要的!香甜香辣香滑香噴噴!大愛!海南雞$138/半隻 - 雞都係好滑滑,冇得彈!雞皮不肥,雞肉大件啖啖肉,又juice! 我個人覺得唔洗點醬汁,原汁原味最好食,特登叫左碗白飯黎送佢!對不起,這也是雞!原來可以叫埋原燒道場既燒烤,朋友特別叫左秘製雞翼,好香脆!真係食唔出秘製醃醬係咩混成,酸辣既雞翼,再點酸辣醬,好野味!原隻菠蘿海鮮焗飯$138 - 有圖有真相,好足料既海鮮 - 青口、魷魚、帶子、蝦等,連炒飯內都有好多海鮮,好抵食!而且用新鮮菠蘿炒飯,好香甜清新,個個都讚!椰青海鮮焗飯$128 - 實在太嚇人,
小食蝦片 - 香新味重,蝦味又濃醇!大家爭住食!
椰青海鮮焗飯$128 - 實在太嚇人,份量多到......海鮮好足料,不過冇菠蘿炒飯咁多海鮮,但佢主角在於用新鮮椰汁及椰肉炒飯!超級香口!香而不膩,食唔晒都打包走!