醉紅叉燒 $55 選左加 $4 配菜飯 打開紙盒見到叉燒份量都幾多👀 完全蓋過飯面‼️ 醉紅叉燒單叫最貴 但配飯就同價 感覺最抵🤣 食落真係有淡淡既酒香浸出黎 有啲似西式嘅紅酒汁豬柳 🍷令肉質更加鬆軟😋 飯盒附送有半熟流心溏心蛋 菜飯用左珍珠米 飯粒軟糯有飯香 菜粒冇調味 有啲淡口 中和返叉燒嘅油膩感 菜飯上都加左藜麥 更健康👍🏻重量級創辛叉燒 $98 又一創新之作😳 創辛叉燒係半肥瘦叉燒上面落左濃濃麻辣汁 每啖叉燒都浸滿辣汁 食落香而不辣 將叉燒完全升華左😛 重量級份量十分勁爆‼️ 叉燒唔算太肥 但肉質完全唔嚡 部份更烤至邊 咬落唔算軟稔 但十分鬆化😲留意到佢嘅下午茶餐$38包埋飲品 下次想試佢嘅芝士叉燒烏冬🤤🤤