2008-02-18
2月15同2個fd去食飯,叫左2杯伊甸園,1杯火紅年代(大約咁叫掛),伊甸園我同個fd都話算幾好飲,叫左個千層麵,白汁火腿意粉,小食拼盤,2個main course,真係幾好味,小食拼盤overall咁拉curve咁拉就中間la~,因為蝦波好好味,其餘中中間間正正常常,個炸雞翼就唔多掂喇,冇味之餘好似有D雪味,仲有咬開就真係好油,油到成口係Service就中間喇,舉手好耐冇人見到,要開聲先得(可能個位唔明顯掛),cafe唔係餐廳,餐廳的話如果係咁我會話唔掂,However,講番呢間cafe,佢久唔久都會黎收下野既,收得都幾好禮貌^^氣氛可以接受,算乾淨,但係坐得我地好辛苦,原本坐果個位sofa太矮同太輕,可能我對腳長,坐得好辛苦,我個fd矮我DD,佢都頂唔順,另外個fd就到我心口,高矮佢冇講過,但係佢都覺好壓迫,我對腳坐低後膝係撞到檯面=.=",點解話sofa輕呢,因為完全唔可以借力,坐低起身張野會向後"吞",仲係"吞"好多下,其後轉坐tatami咁上下既野,大硬嗎? 加左3個cushion,我都要坐得好rule囉因為坐得我地3個都真係好辛苦,所以唔會再去,去cafe除左食野,就係想舒
因為坐得我地3個都真係好辛苦,所以唔會再去,去cafe除左食野,就係想舒舒服服坐低同fd傾偈,但係我地食飽就要急急腳走去第2度傾偈喇