姊妹介紹依間鋪因為地方優雅同埋可以邊食邊寫信, 寫底左地址之後重可以一年後寄番比你. 喜歡依個時間錦囊意念, 所以前來到訪店舖充滿歐陸風味sofa同裝飾, 感覺輕鬆舒服但地方比較細, 坐位好近, 基本上如果有其他食客既話, 可以好清楚聽倒講d咩 叫左------二個Afternoon set HK$218 (每set係一人份量)野飲叫左 Earl Grey Classic 同 Elderflower Green Tea每Set包野飲, 兩層層架食物(上層係鹹點: 三文魚撻,  下層有玫瑰英式鬆餅(Scone), 朱古力蛋糕, 蝴蝶餅)食後感:Earl Grey Classic 同 Elderflower Green Tea 味道正常, 茶包泡既味道, 茶具優雅上層鹹點三文魚撻----- 撻皮微脆, 好明顯未烘烤完, 撻皮顏色好淡, 失望碎蛋沙律醬配三文魚, 味道正常下層玫瑰英式鬆餅(Scone), 朱古力蛋糕, 蝴蝶餅玫瑰英式鬆餅(Scone)------中間玫瑰味果醬幾香, 重有奶油, 可惜果醬同奶油已經搽好.....其實如果自己搽會比較好d, 可以加減隨意 Scone表面脆, 內

店舖充滿歐陸風味sofa同裝飾, 感覺輕鬆舒服

叫左------

Afternoon Set $218
寫信~~
食後感:

上層鹹點
三文魚撻-----
撻皮微脆, 好明顯未烘烤完, 撻皮顏色好淡, 失望
碎蛋沙律醬配三文魚, 味道正常

下層玫瑰英式鬆餅(Scone), 朱古力蛋糕, 蝴蝶餅
玫瑰英式鬆餅(Scone)------
Scone表面脆, 內鬆軟, 正正常常, 微暖

朱古力蛋糕-----
味道普通普通

蝴蝶餅----
餅不值一提, 味道普通偏下

最後寫信時間----
侍應送上信盒, 內有一張信紙, 一個信封, 一枝筆, 同姊妹寫左好耐.

總結:
雖然野食唔好, 好彩當日大部份時間得我地兩個人, 所以可以輕鬆傾下計
2013-04-13