餐廳: 金沙角冰室
資訊:

2019-09-15 287 瀏覽
昨為街坊,金沙角係度打躉左咁多年,依家由舊式室外通窿大排檔,現在翻身成新派大排檔,緊係要支持下,試下,見都幾多街坊試,咁就試la,都因為好多人,所以都要搭枱,不過唔緊要,如果d野好食,見到餐牌都係嗰d,基本沙嗲牛,雪菜肉絲嗰d,食茶記真係一食個沙嗲牛就知龍定鳳。咁我就叫左左A餐沙嗲牛,走湯,因為我鍾意食撈麵,但選擇真係少,個餐硬配餐包,3.6牛奶炒蛋,冇餐肉,冇火腿,冇腸選擇,一黎到食個炒蛋先,完全唔滑,餐包少少牛油都冇,話晒都收我3字頭價錢,沙嗲牛就中下水平,奶茶都唔係特別出色,真係咁既價錢冇下次lu,諗走再俾多次機會,買個菠蘿油食下,個菠蘿包$6,加塊油竟然要加$6,我心諗,唔緊要,好食就得,等到個菠蘿包到,一咬落去,個皮淋,已經知咩事,冇要求,冇下次

2019-09-15
早餐