2018-01-04
今晚黎左好岀名GE金船長食飯!餐廳入面D裝飾都係好航海STYLE先黎野飲,左邊係宇治抹茶紅豆奶昔,右邊係好少見GE熱可樂加薑!冬天飲好暖身!前菜叫左凱薩沙律加煙三文魚,已經均勻咁撈好左沙律醬,份量都幾多!另外一個前菜叫左香煎法國鵝肝蘋果沙律,一上菜鵝肝濃郁的已經香味撲鼻!配埋左邊酸酸甜甜GE蘋果醬,令味道更清新!煎封的鵝肝油香豐腴,內裡粉紅嫩滑,入口柔軟,超級好吃!LEE個黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩係得獎作品,黎到一定要試下LA店員介紹有三種食法,首先係就咁食,PIZZA外脆內軟有好香GE黑松露味。之後可以點餐廳自家製GE提子果醋,食落估唔到個提子果醋同黑松露PIZZA 又幾夾!最後可以加有機沙律同提子果醋一齊食~三種食法味道各有特色!如果就咁食就會覺得有D膩,餐廳細心咁加左其他食法真係幾有心思另一主菜揀左美國特級西冷牛扒五成熟,恰當好處。牛扒加左少少海鹽提味,非常有肉味甜品點左心太暖流心朱古力!甜品水準都不錯!
今晚黎左好岀名GE金船長食飯!
餐廳入面D裝飾都係好航海STYLE
煎封的鵝肝油香豐腴,內裡粉紅嫩滑,入口柔軟,超級好吃!
另一主菜揀左美國特級西冷牛扒
五成熟,恰當好處。牛扒加左少少海鹽提味,非常有肉味
甜品點左心太暖
流心朱古力!甜品水準都不錯!