餐廳: 唇茶 (旺角中心第一座)
資訊:

2020-06-14 185 瀏覽
話說上年已經聽朋友介紹過唇茶 一直都好想試試 奈何人已經不再年青 好少去旺中呢d屬於年輕人既地方今晚係附近做完facial個渴渴地 於是作為金魔法師既我 決定的起心肝去懲罰下唇茶 我既出現 的確是成功拉高左整個旺中既年齡層貼晒文宣 岩晒志同道合既你地去到要排隊 前面大幾有5,6個人 但職員好快手好有效率 連埋排隊落單等左唔洗10分鐘就有等飲喇叫左個金桂花茶(加桃膠) 職員好細心主動問我洗唔洗要少甜或者少冰個茶好香桂花味 怕甜既我叫左少甜 甜度岩岩好 裡面好多桃膠 好足料 好似唔洗錢咁 感覺非常養顏 好味又健康 值得一讚既係味道好天然 唔似部份手調飲品店咁令人懷疑自己飲緊元素週期表好味既程度係就算佢唔係咁黃我都會再幫襯 知佢黃到金當然就係要大大力懲罰佢同話晒俾所有人知佢有幾好啦!下次去開附近都會再去幫襯下 相信會愈飲愈靚的!P.S. 見佢出左6.12一週年環保杯 個design好靚 有黑白兩色  扣除成本後會全數捐出 有興趣既朋友可以留意下 懲罰下

貼晒文宣 岩晒志同道合既你地

金桂花茶加桃膠

個茶好香桂花味 怕甜既我叫左少甜 甜度岩岩好

下次去開附近都會再去幫襯下 相信會愈飲愈靚的!

2020-06-14
5 分鐘 (外賣自取)
其他
金桂花茶加桃膠