餐廳: 喜喜冰室
資訊:

行街行到攰,諗住入去坐下,一入去無人理我地,唯有自己搵個位坐啦,點知後面突然有個侍應大叫:「個度有人坐架啦!人地叫晒野食有張單係度架咁都睇唔到咩!」好啦,唔緊要啦,咁我地再行入去同人搭檯啦。我地叫左兩個茶餐,其中打算將叉燒意粉+$5改使茄腩,點知另一個光頭眼鏡的叔叔突然破口大罵:「我話你知,呢度係無得咁樣加錢!呢度係唔會有茄腩!」😂😂😂😂真實情況好好笑,我地望著餐牌呆左跟著打算急急腳食埋就走啦,點知聽到個光頭眼鏡的叔叔又大叫:「有人埋單,叫門口果個麻甩佬入黎!」隔離有其他侍應都忍不住話:「你咪咁啦,咁多客係度聽到」「怕咩!叫個麻甩佬滾進來!」我見到入黎既明明係一位後生仔。打死我以後都唔再去。

好啦,唔緊要啦,咁我地再行入去同人搭檯啦。

😂😂😂😂真實情況好好笑,我地望著餐牌呆左

「怕咩!叫個麻甩佬滾進來!」

我見到入黎既明明係一位後生仔。打死我以後都唔再去。
2018-12-30