2021-11-07 714 瀏覽
由於每次經過都好多人,都係抱著博一搏嘅心態去呢間餐廳。點知一去到就即入得。幸運!食咗大toro 加吞拿魚蓉丼飯定食!!!我食黎就食左魚蓉先,魚蓉係食得出魚味,平時食開呢個價位嘅丼飯,魚蓉真係比較少有鮮味,所以合格有餘,另外有五塊大toro ,好肥美呀,不過朋友又係嫌佢唔夠厚身同大塊啦😂但我自己覺得呢個價錢算係咁啦,又唔係好食到有筋。當食完toro 再食魚蓉就覺得魚蓉好流啦😂無對比無傷害,建議返都係由最普通嘅食上去就無失落感啦😆呢間餐廳CP 值算高,又有茶碗蒸(但我覺得落得唔夠鰹魚汁同固體感重,可能食慣水感重嘅茶碗蒸同重鰹魚汁味,今次個蒸碗蒸就唔係我杯茶,但一定唔係唔好食,只係我個人喜好),, 麵鼓湯加小食,都係198蚊。加上,比我事後發現可以轉赤腊飯….所以我點都要再encore😎呢間餐廳。P.S. 佢可以加錢加toro 份量,但我覺得唔加都好夠,因為真係會幾漏,正常女仔食哂成個定食會好飽好漏😁😁

食咗大toro 加吞拿魚蓉丼飯定食!!!