2020-01-07 538 瀏覽
雖然都好支持黃色經濟圈,但有時候有啲 黃店真係唔好食嘅! 今次呢一間黃店我真係覺得好食嘅!同埋佢喺某啲 app book係會有好大嘅折頭,其實佢本身都唔係貴,所以我覺得好抵!煙三文魚牛油果沙律。本身啲菜係有啲醬撈過嘅,唔係畀啲菜你就咁淋過汁上去,我覺得呢點唔錯,比較易食同味道均勻!呢一個係之前朋友食過見到相覺得好吸引嘅 bbq醬豬肋骨! sauce唔算好濃味,但係係好食嘅,唔係好乾嘅!呢度啲薯條呢係比較似薯角嗰種味,但係好明顯係即炸,非常脆!仲嗌咗個西冷, 都好食嘅,但相對我覺得豬肋骨就係比較抵食,因為平時出去食ribs比較貴,呢間算係平。呢間嘢除咗西餐,仲有泰國菜,串燒, 或者係日本鰻魚咁,都幾多元化嘅。我哋就叫咗一個老乾媽炒牛柳粒意粉,好特別所以我哋先嗌,味道ok,唔係好辣。跟住呢一個就係泰式小食拼盤,圓形嗰個係蝦餅, 坐底長條嗰啲係炸過嘅豬頸肉,兩樣我都覺得勁好食,大推!呢間嘢我覺得會encore嘅,佢嘅位置比較偏僻,但係其實都好多人去,嗰晚見到枱枱都係有人book咗嘅。 同埋佢呢一度煮嘢食都幾快,雖然食物嘅種類好多,但係全部都係等好快就上菜。