2005-01-21 4 瀏覽
尋晚幾個人食, 曾經考慮過新羅寶, 但有人話未過呢間, 所以就一試。未齊人, 但大家都好肚餓, 先叫幾款唔生要自己燒烤菜式頂頂肚, 蛋包蝦, 泡菜煎餅, 醬爆生蠔, 煮辣蟹; 蛋包蝦將海蝦一開二連雞蛋漿炸, 做法普通, 但幾香口好食; 泡菜煎餅有特色, 好似pizza咁被開幾份, 雞蛋混上泡菜同煎, 辣辣地; 醬爆生蠔好新鮮肥美, 好得! 至於個蟹我就無食, 怕太辣。人齊之後, 再叫肉燒, 特級牛柳, 鹿肉, 鰻魚, 牛, 羊肉, 豬頸肉, 帶子等等, 可以散叫一碟或當餐叫都可以, 當餐叫就跟飯同湯同泡菜; 當中最好吃要數牛, 醃過, 好滑好正, 總之必試; 特級牛柳都幾靚, 附上三種醬汁, 其中一種係要燒烤前沾上, 但我覺得反而令件牛柳仲鹹, 不過牛柳好靚就真。因為食物都算唔錯, 大家好快係一粒鐘之內清晒貨(仲要食完先知時間尚早), 好飽!服務好唔得, 侍仔成日匿埋唔斟水, 失望! 另冷氣好勁, 完成feel唔到熱, 直情唔除外套都得; 而且搬過一期之後無窗口位又好肉細, 感覺無咁正。因為有人請, 所以唔知價位!

因為有人請, 所以唔知價位!