2019-02-02 82 瀏覽
話明係Pastaholic 當然係食Pasta 為主啦, 岩哂我呢個Pastaholic座位比較多, 星期日晚上都唔洗等位意粉款式有好多, 分左唔同系列, 有蕃茄系列, 忌廉系列, 和風系列, 羅勒系列等等等, 另外仲有Pizza, 焗飯, 甜品小食等等等….. 野食選擇多, 只怕有選擇困難依家仲有芝士火鍋套餐, 200幾蚊一個SET, 下次可以試下Order 左一個意粉, 一個pizza香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉, 份量唔算好多, 可能有忌廉醬, 食完都有少少濟, 但意粉係好食既!Pizza 要左明太子海鮮Pizza (一人前), Size 比想像中小….. 是長方形咁, 個明太子味幾重, 正!除左份量細左少少外, 其他方面都滿意! 味道好!
座位比較多, 星期日晚上都唔洗等位

Order 左一個意粉, 一個pizza
香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉

除左份量細左少少外, 其他方面都滿意! 味道好!
香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉