2018-11-22
預約左八點準時上到去,店面不太大但都唔會感覺迫喼,我地四人坐左唯一一張圓枱,但係坐唔哂個圓,反而唔係幾好,因為我地坐偏一邊先傾到計,但食物黎到就要成日起身去拎同夾,希望下次坐到卡位😁😁第一次黎所以唔知亦都無特別要求。鍋底嗌左一紅一白,麻辣同豆乳,兩邊都好香😍😍😍呢款麻辣湯底應該係台式果種,好香既香料味,花椒丫、丁香葉等。而豆乳鍋都好香奶味,未打先飲碗為敬😛配料我地四個女仔唔太大食就嗌左一份牛頸脊、雞子、桂花蚌、花甲好大隻🤤、沙爆豬皮、鮮斑片、墨魚滑、花膠筒、凍豆腐、西洋菜、皇帝菜,而且豆乳鍋底本身跟左滑豆腐、粟米,都唔少所以好夠食。海鮮類都好鮮,菜夠嫩,特別要讚個沙爆豬皮真係好夠沙唔係啫喱狀果種😍豬皮一定要落豆乳鍋,索哂個湯咬落又沙!好正!👍🏻👍🏻其他食物都水準中👍🏻👍🏻唯一失望少少係個花膠筒,淥完之後縮左水,但味道都有唔係無味。四人食左$1805,服務都好好,會再幫襯。
而豆乳鍋都好香奶味,未打先飲碗為敬😛
其他食物都水準中👍🏻👍🏻
四人食左$1805,服務都好好,會再幫襯。