2021-06-08
食過牛大人嘅朋友都知道太受歡迎成日都FULL,唔預早BOOK位根本食唔到。好彩我厲害嘅朋友BOOK到位,今次終於可以一嚐牛大人打邊爐,真係好期待😍今次叫左 極上和牛吃到飽(每位$198) 另外升級海鮮(每位$30)座位寬敞,環境簡潔乾淨揀選左食邊款套餐之後,職員會出將QR CODE單,然後就可以自己手機落單,夠方便,驚手機收得唔好仲可以連WIFI添👍🏻落完ORDER等食物送黎期間,就行去面自助區拎野食,有數十款食物可以夾,有丸類瓜菜類菇類,仲有蟹柳芋絲等火鍋食物等一應俱全😍醬料區同樣醬料齊全,可以混返個自己喜好嘅醬點火鍋配料食😃驚唔夠飽仲有麵食區拎麵返去淥飲品方面除左罐裝飲品之外,仲有牛大人自家製嘅桂花烏龍、菊花普洱、洛神花茶、白桃烏龍菊花普洱、18+冬瓜茶:除左免費自取飲品之外,喺枱頭見到有18+冬瓜茶($38/杯),咁特別當然要叫黎飲下😉由於冬瓜茶本身都比較甜,所以加入左WHISKEY落去都好易入口,不經不覺真係飲完大半杯,紅都面晒😜菊花普洱,白桃烏龍呢D自家製茶飲都好有水準,茶味唔錯可以解一解油膩感😄阿嬤養生濃湯鍋:想食得滋潤養生D,所以揀左呢個湯底,味道唔算好濃,但飲落去幾香藥
座位寬敞,環境簡潔乾淨
落完ORDER等食物送黎期間,就行去面自助區拎野食,有數十款食物可以夾,有丸類瓜菜類菇類,仲有蟹柳芋絲等 火鍋食物等一應俱全😍
醬料區同樣醬料齊全,可以混返個自己喜好嘅醬點 火鍋配料食😃
驚唔夠飽仲有麵食區拎麵返去淥
西班牙豬五花片:豬五花肥瘦比例適中,唔會肥到得返肥膏咁,食落去入口即溶,點埋自己混嘅醬料更加惹味😋
安格斯特選牛板腱:試完呢到最高級別嘅澳洲和牛M5牛肩卷,之後就試埋中價錢嘅牛肉比較下,相比之下肉質都幾好,但牛味冇咁濃,果然一分錢一分貨😛
食物陸續送上,好豐富🤩同埋因為食物款式太多,未能一一介紹,唯有私心推薦幾樣我認為都係必食嘅食物,有牛媽秘制滷牛肋、花雕酒雞件、私房鴨血(辣)、台式蛋餃😍😍
總括黎講有咁多野食選擇,無論肉類、丸類、台式小食、海鮮等等,全部質素都好有水準,樣樣都想食,仲要好食嘅再想ENCORE多份黎食,90分鐘真係唔夠喉,唯有遲D再BOOK返枱再食多幾次先夠滿足😝
補MENU