註:來回一次睇吓人龍先去買嘅🌚視察左環境,老虎堂同幸福堂係夜晚七點幾條人龍都20個人+相反珍煮丹嗰度冇積聚咁多人流, 大約15個人內,所以就帶咗個老公去排隊。—排隊嘅時間,望下menu基本上最吸引都係黑糖系列:黑糖珍珠、黑糖仙草、黑糖紅豆( 呢幾個都係拳頭產品);另外就係比較多人講嘅泰泰珍珠鮮拿鐵(評語好壞參半)—排隊時間:15分鐘等嘢飲時間:5分鐘(望號碼)其實啲時間真係幾快過...—最後選擇左:1)黑糖珍珠鮮奶:呢個可以揀甜度同冰度通常其他黑糖鮮奶都飲完好漏、可能因為揀咗味糖, 同佢個杯量都剛剛好,飲完係透心涼, 仲要係覺得幾好飲, 奶味濃、 珍珠入味、彈牙🌞Approved-2)泰泰珍珠鮮拿鐵:啲人彈個味九唔搭八啦, 而我抱着唔當佢係泰國奶茶嘅口味去批評、 始終佢唔係泰式飲品店🌚仲要係拿鐵而非奶茶...飲左一啖,有啲似caramel latte, 味道甜甜地,係OK 㗎只不過如果另一杯係黑糖珍珠鮮奶,就真係有啲比較,而我比pass—回頭率:200%等嘅時候,望到個電視Mon介紹產品,見到有菊花茶下次如果唔係好多人排隊,我一定揀呢個(逆主流🌿)

註:來回一次睇吓人龍先去買嘅🌚

視察左環境,
老虎堂同幸福堂係夜晚七點幾條人龍都20個人+

排隊嘅時間,望下menu

排隊時間:15分鐘
等嘢飲時間:5分鐘(望號碼)
其實啲時間真係幾快過...

最後選擇左:
1)黑糖珍珠鮮奶:呢個可以揀甜度同冰度

回頭率:200%
等嘅時候,望到個電視Mon介紹產品,
見到有菊花茶
下次如果唔係好多人排隊,我一定揀呢個(逆主流🌿)

泰泰珍珠鮮拿鐵
泰泰珍珠鮮拿鐵