今日去長沙灣外勸,晚上就約左好友食晚飯。好友介紹我去鋸扒🤭🤭聽聞過大大份,價錢合理,果然#肉肉強食by鋒膳 有晒所想。多款精選今晚就試吓鐵板鮮忌廉黑椒汁T骨扒,點選5成熟,先來羅宋湯,味道不錯,有椰菜,蕃茄,西芹,香濃好味,如果再加多點茄膏就更濃郁,正👍🏻👍🏻👍🏻餐包配牛油,平時不太愛吃。但肉肉餐包又幾新鮮熱辣,牛油溶化左更加好味。T骨扒到,份量多大。佔據成個鐵板,再倒上忌廉黑椒汁,渣渣聲嘅感覺好似童年時跟爸爸吃扒,一樣咁開心,T骨香濃,5成恰到好處。配上黑椒汁,夠辣又夠香。正朋友點了肉眼扒,厚身5成剛剛好,肉味濃郁,蒜蓉汁香口,朋友叫好,配菜大家都係雜豆加西蘭花🥦,另外上碟新鮮炸粗薯條。吃下吃下,整碟全清。最後點了杯檸檬茶小甜,茶味夠。不太甜,水準高,再送上焦糖雪糕,好開心甜品為今晚總結。正😍😍😍
聽聞過大大份,價錢合理,果然#肉肉強食by鋒膳 有晒所想。