2021-09-08 121 瀏覽
沙田呢間鐵板燒放題,之前經過都想食咗好耐🤤🤤今日終於有機會去試😗😗我覺得最大嘅賣點係鐵板燒嘅食物可以任食,仲要有鵝肝添😍😍佢分咗三個級別特上放題,極上放題同極盛放題,佢要中級先有鵝肝任食,所以我哋就揀咗中間嘅極上放題($268)啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️放題有好多類別,有壽司、刺身、鐵板燒、串燒、炸物,一品料理、沙律同火鍋,除左火鍋太飽試唔到,其他都有叫到黎食😋😋首先係刺身類,全部都好厚切,擺盤都幾靚,三文魚仲要比腩位添,都幾新鮮幾有誠意👍👍鐵板燒係最好食既一類,鵝肝大件厚切肥美,好邪惡呀😈😈其他燒大蝦,帶子,生蠔同三文魚扒都好好食,都有encore添🤩🤩串燒類必試既係牛舌,厚切燒得幾軟幾好食,另外仲有個海螺好少見,都好好食,其他都係d 大路野,整體唔錯🍢🍡🍢🍡另外仲試左壽司手卷,都幾足料,不過唔係主要目標,我地都係食多d 鐵板燒🤪🤪仲有d 小食,包括炸墨魚咀,清酒煮青口,天婦羅同埋清一清個口既豆腐沙律添,整體質素都幾好,食到我地勁飽🤣🤣飲品同雪糕都係出面自取,都係放題既大路飲品,再加雀巢雪糕同維記雪米糍🍨🍨📍 北海道食堂 (沙田)沙田橫壆街2-16號沙田中心商場3樓50及57號舖

放題有好多類別,有壽司刺身、鐵板燒、串燒、炸物,一品料理、沙律同火鍋,除左火鍋太飽試唔到,其他都有叫到黎食😋😋

📍 北海道食堂 (沙田)
沙田橫壆街2-16號沙田中心商場3樓50及57號舖