薩瓦迪卡🙏~今次收工同👦黎左呢間 之前網上見到人地video介紹超吸引!特別係佢個燒肉+火鍋🆘 燒肉既同時順便打邊爐🍲crazy好邪惡係咩事🤩🤩 勁多款式可以揀!!好滿足呀(๑•̀ㅂ•́)و✧ 😭 ·🌟泰國烤鍋🍲$298 + 醬料費$36-2人好推薦✅!大家一定要叫泰燒豬鍋😭 又可以燒肉又可以打邊爐!湯底我地揀左冬陰功湯+新鮮椰子雞湯(好健康!!!但勁鮮甜😋) D肉質望落勁高質,食落都好香!份量如果再多少少就好啦😄 BTW個爐熱得好快,唔洗等咁耐,一啖燒肉一啖邊爐,爽🤩🤩·🌟泰國粉絲🍜$22一定要加粉絲呀!!!(雖然自己本身係粉絲控😂)但落邊爐超正,掛曬湯汁,好上癮~🤩🤩·🌟薄切牛舌片 (100g) 🐂$68鍾意食牛舌既我地叫左份黎試試(ᵒ̴̷͈ᗨᵒ̴̶̷͈ )✧,想講份量都算多,唔係超薄切,好有咬口!!勁彈牙又多汁🤩🤩🤩完全0雪藏味 推薦比大家!!✅·🌟竹笙蝦滑 (4件) 🦐$68我作為蝦既狂熱愛好者...每次都一定會叫蝦滑🦐 本身都好鍾意食竹笙,覺得呢兩樣野夾埋一齊一定好有火花😍 果然,不出所料笑😂 又脆又彈牙!!不過稍嫌份量少,得4件細細舊😛·🤍泰式魷魚大蝦拌雪耳沙律🥗$68原本👦想食青木瓜沙律

🌟泰國烤鍋🍲$298 + 醬料費$36-2人

🌟泰國粉絲🍜$22
🌟薄切牛舌片 (100g) 🐂$68

🌟竹笙蝦滑 (4件) 🦐$68
🤍泰式魷魚大蝦拌雪耳沙律🥗$68
原本👦想食青木瓜沙律🥗 但因為我勁鍾意🦐🆘 所以佢叫左呢款😂 想講係好新鮮,魷魚同雪耳爽脆彈牙!好fresh~ 不過都係細份左d咁!

🤍溫泉蔬菜拼盤🥬$78
好多款式,有番茄、粟米、通心菜等等,可以叫呢個款食齊咁多樣菜~
🤍手製泰式肉碎蝦多士配糖醋汁🍞$58
口感酥脆,唔會太油膩,上面係豬肉碎~都幾香口!糖醋汁係加分位😛酸酸甜甜,減輕左油膩感!可以大家同朋友share叫份試下😄

評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$370up
味道:🍑🍑🍑🍑