2021-06-03
一入到黎就覺得個裝修好有style,米白配上粉橙色令人覺得好warm☺️而且坐位好寬敞,坐得好舒服🍴明太子意粉超級足料嘅明太子!!!平時啲明太子意粉通常好多cream食到好漏,但呢個汁啱啱好,啲明太子可以掛晒喺啲意粉上面,好好味呀😋🍴柚子吐司配三文魚第一次食柚子味嘅toast,估唔到係咁好食🤩中間有一層慢煮三文魚+煙三文魚+紫洋蔥嘅cream,上面仲有塊煙三文魚,又係落足料😆🍴KETO Earl Grey Basque Burnt Cake伯爵茶味香濃,建議放幾分鐘先食會有少少軟心效果🤤好似食雪糕咁🍦🍴VEGAN Cocoa Bun估唔到除咗keto,仲有vegan嘅甜品,真係好貼心呀💕不過呢個係off menu架~想試記住要問下staff有冇呀~~~本身以為會好甜,但係又唔會喎!除咗濃濃嘅黑朱古力味仲有榛子☺️就好似食緊一粒唔甜嘅金莎咁😝🍵京番茶 iribancha去cafe真係好少會飲茶,但係原來老闆娘對日本茶係好有研究🤓所以叫咗杯老闆娘推介嘅茶試一試京番茶係得京都地區先會出產,聞同飲落都會有陣煙燻味,好特別!!真係冇喺其他地方飲過@@雖然單價比較貴,但一壺茶可以再refill兩次😉r
🍴明太子意粉
🍴柚子吐司配三文魚
🍴VEGAN Cocoa Bun
估唔到除咗keto,仲有vegan嘅甜品,真係好貼心呀💕
🍵京番茶 iribancha
雖然單價比較貴,但一壺茶可以再refill兩次😉refill咗一次之後,我覺得陣煙燻味淡咗,反而有陣甘甜味出咗黎😗
☕️Mocha
朱古力味同咖啡味好balance,唔會有一邊蓋過晒另一邊味,啱晒唔鐘意飲太甜嘅朋友😇