2024-01-17
-{銅鑼灣樓上居酒屋🍜}🤤串燒排行榜🤤荔枝豬肉卷 ($40): 烤過之後豬肉爽口 入面荔枝爆曬汁但小心辣口😂😂🤓好特別😋雞中翼: 最遲先黎嘅雞翼 好多汁 外皮勁香脆🥳厚切牛舌: 好嫩肉嘅牛舌🤫嗌左兩串share都唔嫌多豬頸肉: 好好食 肥瘦均勻 但唔夠喉😂😂豬大腸: 好特別嘅烤大腸 但好重胡椒味 對我黎講太辣 prefer街邊嗰種豬大腸多啲~🤤燒鱈魚棒🤤好開胃嘅前菜😝少少脆口 好似厚版嘅魷魚條 點沙律醬💯👖褲評: 8.5/10🤤唐揚炸雞🤤其貌不揚 但好有內涵😍好多汁又多肉 份量亦唔錯😙👖褲評: 8/10 🤤三文魚/明太子飯團 🤤 唔太推嘅一款 烤飯團唔夠料 食落亦有點鬆散😳👖褲評: 6.5/10所有食物嘅質素都唔錯🥰服務態度都好好 係我地叫食物前會「上」要收費嘅蔬菜沙律 ($30) 一碗😨好采朋友提醒 我地最後叫待應收走左😥性價比: 7/10服務: 8/10環境: 8/10🚩 南蛮亭 🚩地址: 銅鑼灣恩平道42號亨利中心6樓#fuudjai #fuudjai日本菜 #fuudjai銅鑼灣
{銅鑼灣樓上居酒屋🍜}
🤤串燒排行榜🤤