哩間𝚌𝚊𝚏𝚎我以前同朋友已經去過幾次~以前食一向都覺得普通,聽講佢哋而家轉左人接手🤔再諗住去多次試吓有咩唔同🫢估唔到𝙼𝚎𝚗𝚞多咗咁多𝚏𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗既料理✨我地今次就去食佢既𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝🍝意外地味道好吾錯👍🏻比起以前多左創意同埋好食左✨🦐川辣萵筍大蝦意大利粉 $𝟷𝟶𝟾哩個好推薦✨冇諗到小編最鍾意嘅萵筍竟然可以擺埋落意大利粉度🤣食落去真係有種食緊川菜既感覺🌶️大蝦都大大粒幾好食,注意返呢個有少少辣度既❗️🍝日式胡麻醬珍珠帶子意大利粉 $𝟾𝟾珍珠帶子份量都充足,細細粒幾得意✨加入左胡麻醬意外地好有日式風味🤣一路食一路喺度懷疑自己食緊日式定西餐🤣都幾得意值得一試~🍰日式芝士蛋糕 +$𝟷𝟾次次黎到都會叫🤭就係普通味道唔錯嘅抹茶芝士蛋糕🤣

🦐川辣萵筍大蝦意大利粉 $𝟷𝟶𝟾

🍝日式胡麻醬珍珠帶子意大利粉 $𝟾𝟾