2023-10-04 2412 瀏覽
Piggy嘅朋友最鍾意帶我捐窿捐罅搵好嘢食💚今次就帶我嚟到銅鑼灣景隆街呢一間樓上Cafe♥️Vol.1 Cafe🥳餐廳環境相當之chill🥰非常適合同成班朋友嚟食飯❣️❣️室內室外都有位,入門口掃一掃QR code就會攞到個Menu😍😍超環保😍😍今次我哋就食咗❣️🍟Poor guys炸薯條 $52薯條熱辣辣夠晒香脆🤣而且份量相當多,調味適中,再點埋餐廳配嘅松露醬或者蕃茄醬超好味🤤意式香草肉丸 $58💚超級推薦呢一個意式香草肉丸💖💖肉丸夠晒Juicy😋肉汁豐富,再配合埋餐廳所配嘅醬汁🥰🥰超級惹味😆藍芝士🧀煙肉手工圓粗麵 $158炒香嘅煙肉🥓配合彈牙嘅圓粗麵,呢度嘅麵條全部都係手工製作😍😍而呢款藍芝士煙肉手工面仲係季節限定,唔係成日食到㗎🤤🤤店員亦都相當貼心嘅♥️♥️藍芝士個醬汁係另上🔵🔵亦都有溫馨提示就係佢個味道相對偏鹹少少😳😳咁我哋自己可以調節落幾多醬😋百香果菠蘿🍍愛玉桂花烏龍茶 $42 & 奶蓋桂花🌼鮮奶烏龍茶 $48飲品方面都非常有特色🥰🥰粒粒果香嘅百香果菠蘿愛玉🤤夠晒清甜🍹再配合埋桂花烏龍茶😆😆 奶蓋桂花鮮奶烏龍茶亦都好清香,奶蓋奶味十足😳😳夠晒Creamy,飲落去仲有淡淡桂花香🌼🌼

今次我哋就食咗❣️

🍟Poor guys炸薯條 $52
薯條熱辣辣夠晒香脆🤣而且份量相當多,調味適中,
再點埋餐廳配嘅松露醬或者蕃茄醬超好味🤤

意式香草肉丸 $58💚