2023-10-30
✨銅鑼灣Relax好去處❤️嘆手工啤酒🍻✨————————————————————有一秒番到澳洲嘆brunch既感覺🥰呢度好relax! 幾好坐☺️食物高汁又大份放假黎chill下幾爽 平時收工黎飲下酒都正 仲有波睇⚽️有好多獨家既手工啤🍻鐘意飲酒既一定要黎試!————————————————————🥩Steak & Eggs $138(9/10)見到牛扒又忍唔住嗌☺️牛扒好粉嫩!肉質唔錯配煎雙蛋 燶邊好正又有流心蛋黃有牛油多士 可以轉牛角bell都得🥐.🍳Marine All Day Combo $128(8/10)平時既ADB 都係得煙肉腸仔蛋呢個升級版有埋海鮮😍勁豐富超大塊魚柳 又有🦐同煙三文魚🤤炒蛋好滑溜!仲有水果解膩 所有野都高汁.🧇Happy Day waffle $72 (6.5/10)Waffle配朱古力醬同vanilla 🍦D sauce唔夠多🤣🤣如果加啲生果會好啲.🍺手工啤 ($198 2個鐘freeflow!)Centennial Single Hopped Pale Ale ABV:5%清爽得嚟又有Refreshing嘅感覺🤩岩女仔飲☺️.🍺English Porter
有一秒番到澳洲嘆brunch既感覺🥰
呢度好relax! 幾好坐☺️食物高汁又大份
放假黎chill下幾爽 平時收工黎飲下酒都正 仲有波睇⚽️
有好多獨家既手工啤🍻鐘意飲酒既一定要黎試!
————————————————————
🥩Steak & Eggs $138(9/10)
見到牛扒又忍唔住嗌☺️
超大塊魚柳 又有🦐同煙三文魚🤤
炒蛋好滑溜!仲有水果解膩 所有野都高汁
Waffle配朱古力醬同vanilla 🍦
D sauce唔夠多🤣🤣如果加啲生果會好啲
🍺手工啤 ($198 2個鐘freeflow!)
清爽得嚟又有Refreshing嘅感覺🤩岩女仔飲☺️
🍺English Porter – Scotland ABV5.1%
香濃麥味 亦唔會太苦
同一般嘅黑啤唔同 帶有回甘味👍🏻
個人覺得鍾意飲咖啡嘅一定鍾意飲佢😋
想讚下店員勁nice !介紹得好詳細👍🏻
————————————————————
📍 The Madhouse CWB | Taproom • Kitchen (銅鑼灣)
銅鑼灣禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖