東鐵線可以過海😌我銅鑼灣返太和就快咗好多啦!附近太和中心好多嘢食,內街對面都有一間良心💛小店,之前試過外賣,即叫即製,所以要耐心等候。既然開返晚市堂食,就約埋街坊飯腳即興試吓佢嘅新卷物。之前都見到OpenRice介紹全港10大MIRROR打卡餐廳,強烈推介鏡粉點自肥甜品❤️可惜前夫反對,見到其他女仔食 Brownie朱古力🍫好羨慕,唯有下次再試啦!蟹籽沙津 $26開胃小食,夏天喜歡沙津,青瓜絲、沙津菜、爆汁的蟹籽,口感清新。醬燒豬頸肉(份) $54廚師推介!醬燒豬頸肉新鮮熱辣辣,香噴噴,份量多!調味唔錯,醬燒好惹味,如果飲埋啤酒仲正。牛油果軟殼蟹卷(8件) $92重點是下佢嘅新卷物,小店有好多款卷物選擇,我鍾意食軟殼蟹,炸得香脆又唔油膩,配搭沙律醬、蟹籽、牛油果🥑成件事好夾囉!蛋黃醬免治雞肉棒(2串) $38串燒方面我哋揀咗蛋黃醬免治雞肉棒,一份有2串,入口啖啖雞肉,肉質嫩滑,蛋黃醬食起更加惹味。另外燒白鱔、燒粟米留返下次再試。廚師發板壽司12貫 $138今晚的主角就係廚師發板壽司,充滿驚喜,廚師覺得今晚乜嘢最正就俾我哋,最緊要係好想食腐皮,特別 order師傅一定要俾我食!今次的廚師發

蟹籽沙津 $26

醬燒豬頸肉(份) $54

牛油果軟殼蟹卷(8件) $92

蛋黃醬免治雞肉棒(2串) $38

廚師發板壽司12貫 $138

今次的廚師發板大部份都係火炙,啱晒唔鍾意食魚生嘅朋友。左口魚裙邊、松葉蟹棒、玻璃蝦、鰻魚、三文魚腩等等,全部都肥美可口,新鮮又好味,食過返尋味。

富士山梳打 🗻$28
食到差唔多尾聲,飲番杯冰涼飲品爽下先!好耐無返日本呀!見到富士山特別開心。

金菇肥牛卷 $48
最後再食埋金菇肥牛卷,份量都多,燒汁味道唔錯,甜度適中,牛肉味道濃郁,食得好滿足!

慶祝紀念
生日