2020-10-04
4日長假期已經過左一大半,今日第三晚,真係好唔捨得,hea 2 hea又過左😭,今晚出街搵食,但馬鞍山出名係美食沙漠😖其實都唔知食咩好🤔黎到新港城,其實都有好多不同的食店,但大都排長龍🙈,咁經過KFC又比佢吸左入去,唔好以為連鎖快餐店就間間都一樣,無咩好提無咩好介紹,但其實每間分店員工都唔同,就算一樣咁炸法,炸🥘多2秒同炸🥘少2秒真係會差好餐架呢間分店唔錯架,唔會炸到乾爭爭😖,d雞入口好juicy,今晚我叫左2個餐,一個係V1-上校盛盒,入面有一客普通嘅格格脆薯格、一件香辣脆雞~雞髀🍗、一個大嘅磨菇飯、一個經典葡撻同埋一杯中汽水🥤,呢個餐盛為$39。 另一個係M7-上校趣味桶餐,有咩呢😂就係有6件上校雞寶、4件巴辣香雞翼、一客普通嘅格格脆薯格同埋一杯中汽水🥤,呢個餐盛為$48.50。呢2個餐食到我2個飽飽的,現場食真係得多,同外賣差好遠。講到服務都唔差架,店員仲自動比左2對即棄手套(好多間都無比😑)如果要我比分,呢間分店我會比8分,除左店員好之外,裝修都好新,完全無舊有分店既一浸味😣
呢2個餐食到我2個飽飽的,現場食真係得多,同外賣差好遠。