2022-07-29
➡️食盡長沙灣之西餐 — Follow—————————————————————今日放假去完長沙灣個頭,諗緊咁熱既天真係好想飲番杯凍野Chill下順便食埋個lunch,就search到呢間叫Follow既Cafe🔸 烤大蝦龍蝦汁蟹肉意大利飯 $98意大利飯軟硬適中, 龍蝦汁同蟹肉既配搭好襯, 飯唔會過鹹搶左陣海鮮味, 🦐蝦都有幾多隻而且食落係有蝦味唔係雪藏蝦😋🔸 美國安格斯西冷扒配薯菜 $178西冷叫咗七成熟, 嚟到切開入面有淡淡粉紅色唔會有血水🤔, 西冷唔會過份難咬, 加埋薯條都好夠飽, 而且佢嘅芥末醬畫碟畫得好靚!🥰🔸 芒果菠蘿乳酪沙冰 $26lunch menu跟餐叫野飲有半價,一定要試!杯野夠曬大杯,好fresh既乳酪沙冰上面仲要有cream,冇得輸😍🔸 榛子鮮奶咖啡 $23平時飲開熱咖啡不過今日太熱要飲凍咖啡, 咖啡既賣相都好靚, 榛子鮮奶係我想要嘅味道😋💭Overall comment:就算係星期六日佢都會有lunch set做,而且係去到五點, 啱曬懶瞓豬呀!🐷 而且舖頭裝修有好多植物,都幾適合打卡嫁!🍽食物: 7/10🌌環境: 7.5/10👔服務: 7/10🎖CP值: 7
—————————————————————
🔸 烤大蝦龍蝦汁蟹肉意大利飯 $98