2023-02-14 193 瀏覽
❤️🤍❤️情人節限定🌹之前Halloween 嚟過食佢哋嘅限定料理,覺得好有心思仲好抵食🤭近排知道佢哋有情人節限定套餐,由頭盤到甜品都有🤤價錢仲好親民添!❣️一盞燈情人節晚餐❣️ $520/2ppl套餐價錢優惠,一個套餐兩份甜蜜🥰頭盤💚櫻花蝦柚子沙律泰式汁💚依個沙律好清新好開胃,泰式汁酸酸甜甜🥗仲有爽脆嘅沙律菜同埋爆汁柚子肉!湯💛忌廉南瓜湯💛忌廉湯軟滑易入口,南瓜味道足夠🤭有啖啖南瓜蓉嘅口感🎃主菜🤎燒汁西冷扒薯蓉寶塔菜🤎西冷扒揀咗5成熟,食到肉嘅香味又有油脂香🥩旁邊嘅薯蓉寶塔菜增加飽腹感!🧡香煎三文魚柳配香茅椰奶拼炒新薯及西蘭花苗🧡三文魚柳煎得啱啱好,外皮香脆仲有啖啖三文魚肉🐟搭配香茅椰奶有驚喜,奶香甜甜好上癮🥥精選甜品❤️百香果芝士蛋糕配雲呢拿雪糕❤️甜品賣相好精緻,百香果芝士蛋糕酸甜適中,芝士蛋糕軟滑好味🍰花花入面係香甜嘅雪糕,打卡一流!🌸飲品💙巨峰提子梳打💙依杯乳酸梳打飲真係必嗌,入口先係乳酸香甜,然後再有梳打嘅清爽🍹飲多幾啖,仲會有爆爆珠嘅刺激口感!🍇🤍玫瑰花茶🤍應一應節,飲下玫瑰花茶先!🌹玫瑰花茶好香,仲有啲清香甜味!💗汽泡酒💗 每杯+$58粉紅色嘅汽泡酒係Prosecco Wine 意
❤️🤍❤️
情人節限定🌹

❣️一盞燈情人節晚餐❣️ $520/2ppl
套餐價錢優惠,一個套餐兩份甜蜜🥰
一盞燈情人節晚餐

頭盤
💚櫻花蝦柚子沙律泰式汁💚
櫻花蝦柚子沙律泰式汁

💛忌廉南瓜湯💛
忌廉湯軟滑易入口,南瓜味道足夠🤭有啖啖南瓜蓉嘅口感🎃
忌廉南瓜湯

飲品
💙巨峰提子梳打💙
巨峰提子梳打

🤍玫瑰花茶🤍
應一應節,飲下玫瑰花茶先!🌹玫瑰花茶好香,仲有啲清香甜味!
玫瑰花茶

💗汽泡酒💗 每杯+$58
粉紅色嘅汽泡酒係Prosecco Wine 意大利氣泡酒,入口香甜🥰女生飲都好適合!
汽泡酒

依度嘅環境好舒服,令人有種放鬆嘅感覺💕門口位置仲有花花打卡位添!服務態度方面都超級令人滿意,晚市黃金時間一樣有效率,仲會關心食客喜好同意見😳真係超nice!BTW記得save post,方便向店員查詢有關套餐啦❣️

📍一盞燈
📍長沙灣發祥街10號李鄭屋商場地下110號舖

2023-02-14
10 分鐘 (堂食)
一盞燈情人節晚餐
櫻花蝦柚子沙律泰式汁