2024-07-08 28 瀏覽
長沙灣最近開左間門面好日系嘅餐廳~每次經過我都想入去打下卡同食野😏過左一段時間終於都畀我試到啦。。佢一入到去有個小ᗩᖇEᗩ放左以前日系嘅鐵路嘅菓子店。。啲野係可以買架。。而餐廳入面野食都算半西式野。。但都保持日系野食。。佢係有串燒加杯大啤個啲😏😏我就ᒪᑌᑎᑕᕼᗷTIᗰE去。。咁我同朋友分別叫意粉🍝ᑭIᘔᘔᗩ🍕同燒物當然食物都正常發揮啦。。面我就最鍾意佢嘅燒粟米。。成日好驚燒到乾噌噌。。面佢燒到啱啱好。。而餐廳係半酒吧型式。。夜晚黎叫啲串燒。。應該都幾好ᖴEEᒪ~~☺️..🫛恣豆🌽洋食商店粟米🍕大阪燒ᑭIᘔᘔᗩ🍝新鮮松露手工闊條麵..📍 洋食商店 (長沙灣)長沙灣福榮街538號喜遇地下2號舖..@youshoku.shouten.hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hk
長沙灣最近開左間門面好日系嘅餐廳~
每次經過我都想入去打下卡同食野😏
過左一段時間終於都畀我試到啦。。
佢一入到去有個小ᗩᖇEᗩ放左以前日系嘅鐵路嘅菓子店。。
啲野係可以買架。。
而餐廳入面野食都算半西式野。。但都保持日系野食。。
佢係有串燒加杯大啤個啲😏😏
當然食物都正常發揮啦。。面我就最鍾意佢嘅燒粟米。。
成日好驚燒到乾噌噌。。面佢燒到啱啱好。。
而餐廳係半酒吧型式。。
夜晚黎叫啲串燒。。應該都幾好ᖴEEᒪ~~☺️
🫛恣豆
🌽洋食商店粟米
🍕大阪燒ᑭIᘔᘔᗩ
🍝新鮮松露手工闊條麵
📍 洋食商店 (長沙灣)
長沙灣福榮街538號喜遇地下2號舖
@youshoku.shouten.hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#youshoku#youshokushouten#cheungshawan#cheungshawanfood#cheungshawancafe#洋食商店#長沙灣cafe#長沙灣美食#長沙灣#日系餐廳
🫛恣豆 🌽洋食商店粟米 🍕大阪燒ᑭIᘔᘔᗩ 🍝新鮮松露手工闊條麵