2022-05-09
好耐冇入過長洲喇,平時多數都係食海傍嗰邊啲餐廳,今次行咗去街市後少少嗰邊睇吓有咩新發現!搵到呢間可以儲Mee分,門面又幾可愛,就試吓佢啦❤️舖面望落唔大,但有少少深度,同埋outdoor可以比寵物一齊坐,夾夾埋埋都坐到十枱左右啦!餐牌兩頁,一邊係主食餐一邊係小食嘢飲。快餐嚟講都算多,有漢堡熱狗炸雞薯條意粉,仲有好多人係app到推薦嘅磨菇飯。可惜我叫完餐先見到啲comment冇試到🤣有機會要試吓。主食一個餐五十蚊左右,坐得舒服都算抵。炸雞即叫即炸,十分鐘左右有得食。叫咗個雞桶,有四槌四胸,調味香氣唔重,中規中矩啦,但勝在即炸同夠脆口!薯條雖然係sides但好食呀,熱狗牛油味幾香,醬就classic茄汁芥末咁。快餐同位置嚟講價錢食物質素都合理啦,想過吓fastfood癮,舖仔幾舒服想坐吓吹下水都可以一試🍗
主食一個餐五十蚊左右,坐得舒服都算抵。