深水埗Cafe林立,想食Cafe去深水埗白撞總會揀到一間。當日就係抱住白撞嘅心態去試,走入咗呢間Colour Brown。環境 ✅✅✅✅從門面睇,賣懷舊小店、工業風設計,簡潔舒適。筆者揀坐門口位,坐得算係ok,不過呢個位唔太適宜食嘢時去坐,會食得比較辛苦。雖則如此,環境分我無扣到,5分滿分我俾4分,因為裡面有條打卡好靚嘅樓梯,不過由於當日太多人關係,我影唔到相。食物 ✅✅✅✅當日叫咗兩份All Day Fully Brown Breakfast,由於另一半唔食茄汁豆,所以特別要求換牛油果等其他食材,店員都做得好好。而味道方面,四平八穩、都幾好味。性價比 ✅✅✅當日兩份All Day加兩杯咖啡,埋單$360,價錢平絕對不是!喺呢個地段食呢個質素算差不多或偏貴,如果有閒錢我覺得一試無妨!

環境 ✅✅✅✅

食物 ✅✅✅✅