2024-09-24
今日我同朋友👫去咗將軍澳嘅FRITES Belgium on Tap食brunch!真係我最鍾意去Chill嘅一間餐廳!🍽️ 餐廳位於 MONTEREY Place,地址係 今次我哋等咗大約 ⏳ 15分鐘先有位,雖然人多,但等候都幾值得。入到去之後,我哋點咗 **Big breakfast**, $195,仲有 **Savoury soufflé pancake**,$125。呢個soufflé pancake真係每次都必食,Savoury soufflé pancake上面有炸雞🍗,配埋啲蜜糖🍯,味道真係超級夾,鹹鹹甜甜😊。每一口都係享受,啲炸雞外脆內嫩,搭配上鬆軟嘅pancake,真係完美組合。總括而言,FRITES真係一個好適合放鬆嘅地方,如果你想食一餐開心又美味嘅brunch,呢度絕對唔可以錯過!✨ 下次再嚟,我一定會再試多啲佢哋嘅菜式!