2023-04-30 403 瀏覽
經過灣仔見到有間Burger小店門口打卡位幾靚! 係藍色bar枱窗邊位,地下有花紋,配埋天花既雲層燈好特別! 而小店裡面成間都以橙色為主,仲有手繪在牆身,色彩繽紛,好有活力! 我同閨蜜來到當然一人一個burger啦.🍔墨西哥辣椒漢堡裡面有墨西哥辣椒、牛肉、煙肉同是拉差辣椒醬! 墨西哥辣椒真係原條再切片咁擺係餡料上,唔係就咁辣椒碎或辣醬咁,加埋煙肉同牛肉,好開胃! 而包體係幾鬆軟,鍾意食辣既朋友可以試下!🌶️ .🍔鵝肝牛肉漢堡第一次試呢個組合! 原本都諗會唔會太膩,不過又唔會! 鵝肝好香;美國牛肉好厚,口感幾正!仲有生菜同蕃茄,好fresh!.🍟薯條薯條跟餐既話係加$15,薯條幾香脆.🍓士多啤梨奶昔 及 🍫朱古力奶昔士多啤梨味同朱古力味都幾香,口感就飲落似士多啤梨奶同朱古力奶咁
🍔墨西哥辣椒漢堡
🍔鵝肝牛肉漢堡