2022-01-27 77 瀏覽
Weekend 喺旺角同朋友行開街,想食返個西餐,朋友介紹試吓呢一間平㗎優質小店我哋簡簡單單叫咗個set dinner蒜蓉包加個Sasa sauce , 廚師好細心,個包加埋個sauce, 食落去原來係好夾㗎❤️再加埋個餐湯係蘑菇忌廉湯,最緊要係個溫度仲係熱辣辣的,忌廉湯口感好smooth,而且裏面仲有好多蘑菇添度,啱晒冬天飲。因為我比較喜歡健康生活,所以我叫咗個松露野菌意大利飯,食落去覺得真係好creamy , 個Risotto整得又唔錯喎, 唔會太淋又唔會太硬,最緊要係有好香嘅黑松露味朋友就叫咗個澳洲穀飼肉眼配燒汁,見朋友食得好開心,佢話個份量十足,口感又唔錯最後跟餐有埋個甜品,賣相又幾精緻😊要打下卡💕下次都要介紹吓啲朋友過嚟食,縱觀來講,以這個優惠嘅價錢可以食到有質素嘅西餐,個人覺得可以再同朋友黎呢間餐廳😊😊

我哋簡簡單單叫咗個set dinner

最後跟餐有埋個甜品,賣相又幾精緻😊要打下卡💕