2020-03-14
值得無限次n call嘅店😋😋marihana:入口清香 有談談嘅花香味 好好入口 而且入口後香味停留係口度比較耐 帶有少少🤏甜 味道fresh Ruth:麥子味道比較濃 酒氣比較重 但係就唔會有一般啤酒嘅苦澀味開頭時候放太耐先飲 可以後段時間,感覺兩隻酒都有少少走味 Coedo紅赤啤酒慢煮牛脷配薯蓉牛脷非常爽滑 薯蓉配搭啤酒本来好似好唔Match 🙈但係能慢慢炆嘅時候啤酒都入曬牛脷裡面 如果再來一碗白飯就完美🤣牛油果配意大利軟芝士身為牛油果🥑fans一定無限次N call🤭Cheese 唔會膩都唔會太甜 配合烘培後鬆軟嘅牛油果 非常好食😋日式疏乎厘蛋香砵仔飯配鏗魚汁呢個飯真係令我超級有驚喜 熱辣辣嘅疏乎厘蛋香 然後帶點泡沫 感覺呢就甜品與飯嘅結合 另外鰻魚都非常高質、鏗魚汁非常之鮮 份量充足豬腩肉 酸辣芒果醬豬腩肉有D肥 但係入口都幾爽 不過也不是失 配合酸辣芒果醬汁 有D泰式料理作法
marihana:入口清香 有談談嘅花香味 好好入口
開頭時候放太耐先飲 可以後段時間,感覺兩隻酒都有少少走味
Coedo紅赤啤酒慢煮牛脷配薯蓉
牛油果配意大利軟芝士