2019-09-25
放假我經常都想搵個地方hea下,放下空。今日就黎左銅鑼灣呢間小cafe 佢算係喺大坑尾之中,我本人好喜歡呢個地方,銅鑼灣咁熱鬧既地方行多幾步就好似去左一個寧靜而文青既小角落咁。我覺得坐在窗邊更加舒適,望住出面街景。我叫既係日本蛋三文治,我想講呢一個真係非一般蛋治不單只厚同滑,蛋味特濃,佢仲有一陣牛油既香味(仲有陣特別既肉味,我形容唔到)係未食過呢個味既蛋治,就算喺其他食日本蛋治既地方都好唔一樣!好味!當然黎到呢度,一定要叫pancake我就叫左我最鍾意既抹茶味厚pancake食落既口感有啲似鬆軟既蛋糕,我就好鍾意成日食梳乎厘pancake ,我反而覺得呢種仲好食,佢抹茶味好好好濃,岩哂我配上黑豆同紅豆,真係超好食!個cream凍既,個pancake 係熱辣辣既,配合得非常好👍🏻總結,所有野都好食我下次會再試另一個味
我覺得坐在窗邊更加舒適,望住出面街景。
總結,所有野都好食我下次會再試另一個味