2020-03-20
晏晝飯又到搵食時間今日去左銅鑼灣食呢間日本料理一入到去坐 staff已經比左個口罩袋我地裝住個口罩 仲要消毒酒精液提供 好貼心!午市來講都算幾多選擇,除咗套餐之外仲有小食同埋甜品叫完餐之後就即刻送咗個麵豉湯,夠熱,清清地幾好飲想食刺身所以叫左呢個定食一上枱已經覺得好吸引!總共有五款刺身,各兩件~ 第一啖咬落去已經食得出勁新鮮!我平時好少食非三文魚嘅魚生,但呢個油甘魚真係好出色,魚味濃又唔腥,口感軟滑,食得出係高質野 其他都好新鮮,三文魚夠厚切,好正 仲要讚下佢個醋飯 酸味適中,啲飯夠凍,一啖魚生一啖飯 好滋味朋友就叫左個壽司同烏冬嘅定食,當然刺身嘅份量梗係冇我嗰個咁多啦,不過都係夠新鮮同埋高質素,價錢亦都只係60幾蚊,非常抵食。小食竟然有我最鍾意食嘅炸芝士年糕,所以即刻叫咗啦!炸完之後啲芝士有流心效果,煙煙韌韌咁好滿足朋友就叫咗個茶碗蒸~等候嘅時間雖然要耐啲,不過整出嚟非常滑,好有蛋香,等待係值得嘅整體來講,果然朋友介紹得冇錯!呢間餐廳好高質,而且價錢相宜,另外,啲職員嘅服務態度亦都非常好,午市時段有好多客人都冇黑面好難得😂一定會再encore!
午市來講都算幾多選擇,除咗套餐之外仲有小食同埋 甜品
叫完餐之後就即刻送咗個麵豉湯,夠熱,清清地幾好飲